Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η κίνηση στην χριστουγεννιάτικη αγορά, με τους εμπόρους να φιλοδοξούν σε αύξηση του τζίρου.


Άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν τις ημέρες των εορτών για να ψωνίσουν εκμεταλλευόμενοι και το εορταστικό ωράριο.

Σήμερα Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Το Σάββατο 24/12, παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, ενώ θα ανοίξουν και πάλι την Τρίτη 27/12 στις 09:00 το πρωί και μέχρι την Παρασκευή θα λειτουργούν με εορταστικό ωράριο, 09:00 – 21:00.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ανοίξουν στις 09:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 17:00 το απόγευμα.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *