Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Ασημακοπούλου στην Αριδαία

Οι εκδόσεις μελάνι και το βιβλιοπωλειο ΣΥΜΒΟΛΗ σας προσκαλουν στην παρουσίαση της ποιητικης συλλογης'' Μια σακούλα καραμελες'' της Κατερινας Ασημακοπουλου και παρουσιάστριες είναι οι: Κατερίνα Κονδυλάκη, καθηγήτρια κοινωνιολογίας και η Μαρία Γραικού, φιλόλογος
ποιήματα θα διαβάσει η Άννα Ηλιαδέλη, ηθοποιός



Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. - 9 μ.μ.



Κατερίνα Ασημακοπούλου: 

"Αγαπημένοι φίλοι στην Αριδαία και στα περίχωρά της και γενικώς ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. Τον Ιούνιο έβγαλα ένα βιβλιαράκι, λέγεται "Μια σακούλα καραμέλες" κι έχει μέσα κάτι κείμενα που εγώ τα λέω πεζοποιήματα, αλλά όλοι οι άλλοι τα λένε ποιήματα, οπότε κι εγώ ακολουθώ. Την ερχόμενη Παρασκευή αυτό το βιβλιαράκι παρουσιάζεται στην πολύ φιλόξενη Συμβολη από την αγαπημένη μου καθηγήτρια, κ. Κατερίνα Κονδυλάκη, και από την φιλόλογο και φίλη, Maria Graikou. Θα διαβάσει η πολύ ταλαντούχα φίλη, Anna Iliadeli.

Θα χαρώ παρά πολύ να σας δω εκεί, ειλικρινά. Άλλωστε, είστε όλοι εσείς ο τόπος μου. 

*Θα έχει και καραμέλες! Πραγματικές!"



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *