Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Με 1 αγωνιστική τιμωρήθηκαν Λαφαζανίδης, Παπαγεωργίου και Τσόλκας για τις "κόκκινες" στους ημιτελικούς Κυπέλου

Ποινή μίας (1) αγωνιστικής στους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Λαφαζανίδη και Κώστα Παπαγεωργίου του Εδεσσαικού και Γιάννη Τσόλκα της Δόξας Εξαπλατάνου επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ για τις αποβολές τους στους ημιτελικούς αγώνες Κυπέλου με Αψαλο και Πέλλα , αντίστοιχα
Ετσι οι δύο παίκτες των "πρασίνων" χάνουν και επισήμως το ντέρμπυ με τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση , αν και στον Εδεσσαικό δεν κρύβουν ότι ποντάρουν σε ένα ευνοικό "σενάριο" να οριστεί δηλαδή πρώτα η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην οποία αντιμετωπίζουν το Σταυροδρόμι και να διεξαχθεί αργότερα κάποα Τετάρτη η 12η αναβληθείσα του Σ/Κ 7-8, οπότε θα μπορέσουν να παραταχθούν πλήρεις στο ντέρμπυ .

Κάτι που μοιάζει απίθανο πάντως αφού δεν υπήρξε μεμονωμένη αναβολή αγώνα αλλά συνολική ολόκληρης της αγωνιστικής όλων των πρωταθλημάτων.
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *