Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας με απόφαση Δημάρχου

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 9-1-2017
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΑπό τον Δήμο Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας και των προβλημάτων που έχουν προκύψει στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης.

Καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να μεριμνήσουν για την θέρμανση ενόψει της λειτουργίας των σχολείων και να ενημερώσουν τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών για τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *