Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε λόγω της εορταστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα εργάζονται στο κέντρο της πόλης, επιδεικνύοντας ακόμα μεγαλύτερη προσοχή λόγω της πολυπλοκότητας των δικτύων και κυρίως για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου πραγματοποίησε σύσκεψη με καταστηματάρχες του κέντρου, μετά από κοινή πρόσκληση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, όπου υπήρξε εκτενής ενημέρωση για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την καλύτερη συνεργασία μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο Δήμος Αλμωπίας και ο φορέας υλοποίησης του έργου, ζητούν για άλλη μια φορά την κατανόηση των πολιτών, καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της Αριδαίας και θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Καλοκαίρι του 2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *