Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τον Φεβρουάριο αποφοιτά το πρώτο Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι τον Φεβρουάριο αποφοιτά το πρώτο Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ένα από τα ελάχιστα πανελλαδικά).

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προτίθεται να επαναπροκηρύξει την ειδικότητα τόσο λόγω της απήχησης που έχει στην περιοχή μας, όσο και λόγω της δραστηριοποίησης πολυάριθμων θεατρικών ομάδων που έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τα θεματικά τους πεδία αλλά και να εμπλουτιστούν με αποφοίτους που θα αθροίσουν στην ήδη εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο της Τέχνης.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που σε εποχές οξείας οικονομικής κρίσης υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που επενδύουν στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ένα πεδίο στο οποίο η χώρα ανέκαθεν αναδείκνυε ταλέντα και δημιουργούς και μαζί με το κοινό που διψά για πολιτισμό παρέμεινε πιστή στις παρακαταθήκες του μεγαλοπρεπούς αρχαίου αλλά και σύγχρονου θεάτρου.

Έδεσσα, Αλμωπία Σκύδρα αλλά και η περιοχή των Γιαννιτσών συμμετείχε με σπουδαστές στο πρώτο αυτό τμήμα και ευελπιστούμε ότι και τώρα θα δημιουργήσουμε άλλο ένα με σκοπό την καθιέρωσή του.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για προεγγραφές και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 23840-28241 (14:00 με 19:00 καθημερινά), δια ζώσης στα γραφεία μας (κτίριο ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) αλλά και ηλεκτρονικά giekarid@sch.gr.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ( ΓΕΛ,ΤΕΕ, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ)

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣΓιόρτσος Γέωργιος

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *