Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Μάκης Καρυπίδης στο Μαυροβούνι

Το ''φλουρι'' της Δοξας Μαυροβουνιου στον Μακη Καρυπιδη
(ο τιτλος εμπνευσμενος απο τον συναδελφο Αργυρη Τσιγγενοπουλο του Sports up)


Ο ''Αη Βασιλης '' ηρθε γεματος πολυτιμα δωρα για την ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου με τα πρωτεια να κραταει η μεταγραφικη επιθετικη ''βομβα'' που ακουει στο ονομα Μακης Καρυπιδης. Επιβεβαιωνοντας ετσι και τα σεναρια των τελευταιων ημερων που μιλουσαν για την αποκτηση του ταλαντουχου παικτη απο την ομαδα του Μαυροβουνιου.Ο νεαρος παικτης που ανηκει στην κορυφη μαλιστα της αφροκρεμας του ποδοσφαιρου στο Νομο μας και εχοντας δεχθει πολλες προτασεις μετα την λυση της συνεργασιας του με τον Μ.Αλ.Αρσενιου ,με την σημαντικη συμβολη του προεδρου Τεο Δανιηλιδη επελεξε το Σωματειο του Μαυροβουνιου για να συνεχισει την καριερα του. 

Ο Μακης Καρυπιδης που διακρινεται για την εξαιρετικη ταχυδυναμικη του και εχοντας μοναδικο χαρισμα στο χειρισμο της μπαλας παραλληλα με την εμπειρια του αφου εχει φορεσει τις φανελες Ηλιουπολης,(Β Εθνικη), Εδεσσαικο,Προφητη Ηλια,Αρσενι και τωρα Δοξα Μαυροβουνιου ,απο την Τριτη εσωματωθει κανονικα στις προπονησεις της ομαδος. Με την προσθηκη του ταχυδυναμικου παικτη ενισχυεται ακομη περισσοτερο η επιθετικη γραμμη της ομαδος Επιθετικο διδυμο Μουρουζιδης-Καρυπιδης το ονειρο καθε προπονητη.

Ο προεδρος της ομαδος Τεο Δανιηλιδης οπως ειχε υποσχεθει ενισχυει την ομαδα περισσοτερο καθιστωνατς την ως ενα δυνατο ''οπλο'' για την κατηογορια. Η μεταγραφη του Μακη Καρυπιδη αποτελει την 1η απο τις συνολικα 4 που εχει να ανακοινωσει η ομαδα για την νεα μεταγραφικη περιοδο και σιγουρα ολες μαζι θα αποτελεσουν θεμα συζητησης στα ποδοσφαιρικα πηγαδακια.
 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *