Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων στο Δήμο Αλμωπίας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΡΙΔΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΝΟ, ΠΕΥΚΩΤΟ, ΑΨΑΛΟΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΓΑΡΕΦΙ, ΝΕΟΧΩΡΙ)Στην προκήρυξη του έργου που αφορά στη συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια των εργασιών, θα γίνουν εκσκαφές, διάστρωση και εγκιβωτισμός με άμμο, τοποθέτηση αγωγών ομβρίων, αποκατάσταση του οδοστρώματος και τοποθέτηση φρεατίων με σχάρες σε Αριδαία, Πευκωτό, Άψαλο και Νεοχώρι και επισκευή τσιμενταυλάκων σε Βορεινό, Πιπεριά και Γαρέφι.

Οι φωτογραφίες που έχουν αποσταλεί με το παρόν δελτίο τύπου, παρουσιάζουν τα προβλήματα που υφίστανται στους παραπάνω οικισμούς και τα οποία θα λυθούν με την παραπάνω παρέμβαση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε ουσιαστικά. Οι παραπάνω παρεμβάσεις αφορούν προβλήματα τα οποία διαπιστώσαμε κατά τις επισκέψεις μας στα χωριά. Στόχος μας είναι να ιεραρχούμε σωστά όλα τα ζητήματα και να δίνουμε λύσεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα ανάλογα έργα που θα αφορούν τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *