Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη: Γιώργος Μουρουζίδης "Ευτυχώς απέφυγα τα χειρότερα..."

Ο υψηλοσωμος σεντερ φορ της Δοξας Μαυροβουνιου που τραυματιστηκε στον κυριακατικο αγωνα με το Μανδαλο υπεβληθη σε μαγνητικη εξεταση και τα νεα ευτυχως ητα θετικα σε σχεση με τα αναμενομενα.
 

ΕΡ.Γιωργο πες μας τα αποτελεσματα της εξετασης που εκανες.

Γ.Μ Καταρχην να ευχαριστησω τον προεδρο και το τεχνικο τιμ της ομαδος Προδρομμιδη-Τσατση που ενεργησαν γρηγορα και ηταν διπλα μου απο την πρωτη στιγμη του τραυματισμου μου. Τα αποτελεσματα της μαγνητικης εδειξαν πως εχω ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου.μερικη ρηξη προσθιου χιαστου και οστικη θλαση κονδυλων. Με την καταλλληλη ασκηση και φυσιοθεραπεια θα ειμαι ετοιμος για την αγωνιστικη δραση σε 15 μερες περιπου.

ΕΡ. Τοα παιχνιδι ηταν πολυ δυνατο και σε πολλες φορες εγινε και αντιαθλητικο πως το δικαιολογεις αυτο?

Γ.Μ Το παιχνιδι ηταν πολυ σκληρο απο το 1'. Πρωτο μας μελημα ηταν να μην τραυματιστει κανεις βλεποντας το σκληρο παιχνιδι των αντιπαλων και στην συνεχεια να παρουμε το αποτελεσμα. Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται αυτο απο την αρχη υπηρχε διαχυτη μια εχρικη συμπεριφορα και ενας ανεξηγητος φανατισμος. 

ΕΡ. Ακουστηκαν πολλα για αυτον τον αγωνα. Στο Μανδαλο υπηρχαν πολλοι θεατες και ειδαν τι εγινε. Ο δικος σου τραυματισμος θεωρεις οτι μπορει να ηταν και εσκεμμενος??Αφου θεωερεισαι και απο τα πιο δυνατα χαρτια της ομαδος σου?


Γ.Μ Δεν θελω να πιστευω οτι το χτυπημα στο γονατο μου εγινε εσκεμμενα και οτι δεν υπηρχε σκοπιμοτητα . Αλλα το γενικο κλιμα της συναντησης προιδεαζε οτι καποιος θα τραυματισθει. και αυτος εμελλε τελικα να ειμαι εγω. Με ενοχλησε το γεγονος οτι ο αντιπαλος παικτης που με χτυπησε αντι αν μου ζητησει συγνωμη ως οφειλε μου ζητουσε και τα ρεστα.Δεν κραταω ομως κακια γιατι ετσ ειναι το ποδοσφαιρο.

ΕΡ. Οταν τραυματιστηκες και αποχωρουσες απο το γηπεδο ειδαμε οτι εκλαιγες. Τι σκεφτηκες εκεινη την στιγμη?

Γ/Μ Σκεφτηκα τα χειροτερα γι αυτο κια ηταν αυτη η αντιδραση μου Εχουμε φτασει σε σημειο να ειμαστε πρωταγωνιστες και φοβηηκα οτι θα λειπω απο το υπολοιπο του πρωταθληματος.

ΕΡ Μετα την μεταγραφικη ενισχυση του Ιανουαριου βλεπουμε οτι και η ομαδα της Κρυας Βρυσης μπαινει στο παιχνιδι της διεκδικησης του τιτλου

Γ.Μ Δεν εχει κριθει τιποτα ακομη. Πιστευω οτι στο κυνηγι του πρωταθληματος θα ειναι ο Εδεσσαικος,Κρυα Βρυση Μαυροβουνι Εξαπλατανος και ο Εθνικος Γιαννιτσων που ενισχυθηκε σημαντικα και πιστευω οτι θα αποτελεσει την εκπληξη του β γυρου.Η Κρυα Βρυση εμφανιστηκε με ενα τελειως διαφορετικο προσωπο και πιστευω οτι θα πρωταγωνιστησει στον β γυρο.

ΕΡ.Η Δοξα Μαυροβουνιου δεν προχωρησε σε πολλες μεταγραφες. 

Γ.Μ Η ομαδα μου εκανε μεταγραφες ουσιας και οχι μεταγραφες εντυπωσιασμου.

ΕΡ.Μετα τον τελευταιο αγωνα ειστε και παλι στην κορυφη της βαθμολογιας μαζι με τον Εδεσσαικο . Στον ενοψει μεταξυα σας αγωνα αν υπαρχει αυτη η ισοβαθμια πως βλεπεις τον αγωνα σας μεσα στην Εδεσσα??

Γ.Μ Το παιχνιδι θα ειναι οπως και να χει αμφιρροπο Χαιρομαι που τελικα α ειμαι καλα και θα παιξω σ αυτην την ποδοσφαιρικη γιορτη καιι ελπιζω να ειμαστε εμεις που θα φυγουμε χαρουμενοι απο το γηπεδο με το αποτελεσμα της νικης στην πλατη μας.

ΕΡ Η Δοξα Μαυροβουνιου μπορει να κανει την εκπληξη και να σταθει σττην Γ Εθνικη??

Γ.Μ Ναι το πιστευω οτι μπορει.να το πετυχει. Δουλευουμε καθημερινα γι αυτο τον σκοπο. Ο στοχος μας ειναι ξεκαθαρος και πιστευω οτι στο τελος θα το καταφερουμε.

ΕΡ. Θελεις να προσθεσεις κατι?

Γ.Μ Το μόνο που θέλω να πω και να συμπληρώσω είναι υγεία στους ποδοσφαιριστές και όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο να θυμούνται πάντα πως είμαστε ερασιτέχνες! Και ότι ένα εσκεμενο χτύπημα μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές ζημιές στην προσωπική ζωή των παιχτών! Χάνοντας δουλειά-λεφτά ! Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλά τρεξίματα με γιατρούς! Ωραία η ένταση το πάθος η θέληση ο ζήλος Αλλά είμαστε ερασιτέχνες και πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον!


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ- ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *