Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

IALMOPIA LIVE: Κολινδρός - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 64-73 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με νίκη ξεκίνησε τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επικρατώντας του Κολινδρού με 64-73.



Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, ήταν σοβαρός και έβρισκε λύσεις στην επίθεση με το πρώτο δεκέλεπτο να τελειώνει με 13-21. Στη συνέχεια η ομάδα χαλάρωσε στην άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Κολινδρού, κάνοντας ένα σερί (22-17) και στο ημίχρονο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 35-38. Στην επανάληψη, από την μια τα σφυρίγματα των διαιτητών (10-22 συνολικά τα φάουλ) και από την άλλη η αδράνεια ανά διαστήματα της ομάδας του Θ. Ουρτζάνη έδωσαν εκ νέου την ευκαιρία στους παίκτες του Παπαοικονόμου να πιέσουν με το σκορ στο 3ο δεκάλεπτο να λήγει 51-57. Η εξαιρετική όμως εμφάνιση των Σαρακηνλή (26π.) και Μπάτσου (16π.) και με την συνολική παρουσία όλων των παιδιών έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Αριδαίας με το τελικό 64-73 να είναι και το δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα.

Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στο νέο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και στην νεογέννητη κόρη του Μ. Μπάτσου!



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μέτρια η διαιτησία των Γιανκίδη - Χατζημπαλίδη, καθώς χρέωσαν με πολλά και σε υπερβολικό βαθμό φάουλ την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό παράδειγμα στα μέσα του αγώνα τα φάουλ ήταν 4-16(!), ενώ συνολικά 10-22.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 13-21, (Β) 35-38, (Γ) 51-57, (Δ) 64-73



ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ (Παπαοικονόμου): Κοντονώτας 4, Καποδίστριας 3, Τσικούρας 7(1), Πάσχος, Στάμος 22(2), Πάσχος Αθ 8(2), Μελίδης 14, Ιωαννίδης, Μπιζάκης, Παπαζήσης 6


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης 7, Εμμανουηλίδης, Μπάτσος 16(3), Λιούγκας, Σαρακηνλής 26(7), Αβρααμ 3(1), Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 12(1), Παπαγεωργίου 2, Βαρδάρης 2




Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *