Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας, με τις συνδέσεις στα σημεία που έχουν ήδη σκαφτεί οι οποίες θα ολοκληρωθούν περίπου σε ένα μήνα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνομιλία του με τον εργολάβο.

Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας εργάζονται στο κέντρο της Αριδαίας, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που είχε οριστεί εξ’ αρχής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί περίπου το 80% του έργου και τον Μάρτιο θα υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, πραγματοποιείται τροποποίηση της αρχικής μελέτης, με στόχο να μην υπάρξει καμία παρέμβαση στο ποτάμι που κυλά κάτω από την πόλη, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση και ανάδειξή του στο μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *