Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Νίκες για τις μεικτές ομάδες Πέλλας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ


ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-4


Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη που αντικατοπτρίζεται και από το αποτέλεσμα του αγώνα. Με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο η μικτή νέων μας έδειξε στον αντίπαλο ότι δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο αγώνα. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι της ΕΠΣ Πέλλας, είχαν πάλι την υπεροχή, έχασαν ευκαιρίες και τελικά σημείωσαν ένα ακόμα τέρμα φεύγοντας με το θριαμβευτικό και εντυπωσιακό σκορ 4-0 από τον εκτός έδρας αγώνα.


Σκόρερ: Τσιάκαλος 5´ 70´, Παπαδόπουλος Κυριάκος 7´, Παπαχρήστου 36´


ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μποτσφάρης, Δεβετζής (45´ Τσιτσάγκας λ.τ), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Κ., Θεοδωρούδης, Πασσαλής, Παπαχρήστου, Τσιάκαλος, Κουλούδης (74´ Κατιριάδης), Παρούτογλου, Στεφανίδης




Καθολική υπεροχή και νίκη για τη Μικτή Παίδων



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ


ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-3


Καθολική υπεροχή της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ Φλώρινας και δίκαιη νίκη με το ευρύ σκορ 3-0. Από την αρχή του αγώνα οι παίδες της μικτής μας πήραν τη πρωτοβουλία του αγώνα και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0. Ακολούθησαν με το ίδιο πάθος, έχασαν ευκαιρίες και εξασφάλισαν τη νίκη προς το τέλος του αγώνα.


Σκόρερ: Μπουτκάρης 27´, Ταραλίδης 72´, Πιτσάρης 78´


ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τοψής, Κεχαγιόγλου, Φαντίδης, Αναργυρίδης, Χατζηπαναγιωτίδης, Πολυχρονόπουλος, Mπουτκάρης, Ξανθός, Παπαχρήστου, Σγούρος, Χατζηαλεξιάδης, Γεροντίδης, Πιτσάρης, Χατζηδημητριάδης, Ταραλίδης, Ρασκάκης, Καλλίνικος, Αταλασίδης, Τσαβδαρίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *