Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας Συλλόγου Φίλων Ζώων η ''Ελπίδα''

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων η ''Ελπίδα'' σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας του,που θα γίνει στο καφέ ''Παράγκα'' την Κυριακή 19/2/17 και ώρα 6 το απόγευμα.Καλούμε όλο τον κόσμο της επαρχίας μας να μας τιμήσει με την παρουσία του.
 
Στην εκδήλωση αυτή θα γίνουν εγγραφές για καινούργια μέλη και ανανέωση συνδρομής για τα παλιότερα μέλη.Η ετήσια συνδρομή και εγγραφή κοστίζει 20 ευρώ το χρόνο.Σας ενημερώνουμε ότι πλέον ο σύλλογος θα ανταποκρίνεται μόνο σε αιτήματα πολιτών που είναι ΜΕΛΗ του συλλόγου μας.Καταλαβαίνετε ότι ένας σύλλογος που καλείται να ανταπεξέλθει σε τόσα περιστατικά σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Αλμωπία είναι αδύνατον να τα καλύψει όλα με σύνολο 20 συνδρομές το χρόνο......
 
Η μία ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ.Όλος ο κόσμος καλεί την φιλοζωική,έναν σύλλογο,χωρίς να γνωρίζει ποιά,πόσα και απο πού προέρχονται τα έσοδα του και πόσο μάλλον πιστεύοντας ότι χρηματοδοτείται κιόλας ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!Για να λειτουργήσουμε λοιπόν και εμείς ζητούμε να ανανεώσουν τις εγγραφές οι παλιότεροι και να εγγραφούν οι νεότεροι στον σύλλογο.Σας περιμένουμε!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *