Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών εικοσιπέντε χρόνια μετά…

Ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, που έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1989, στην αυλή του σχολείου, όπου ήταν και η πρώτη μας συνάντηση. Βρεθήκαμε ξανά μετά από 25 χρόνια, παρόντες σχεδόν όλοι οι μαθητές του τμήματος 1 από το 1989 έως το 1992 του Γενικού Λυκείου Έδεσσας, το Σάββατο 4-3-2017 το βράδυ στο « Ήρθα και Έδεσσα», κατάστημα με τοπικές γεύσεις, σε πολύ θερμό και ιδιαίτερο κλίμα. Εκεί ξύπνησαν αναμνήσεις από τα ανέμελα σχολικά χρόνια, όπου οι παλιοί συμμαθητές θυμήθηκαν γεγονότα από εκείνη την εποχή, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη μετέπειτα εξέλιξή τους .

Ήταν μια συγκινητική βραδιά που πλαισιώθηκε από νόστιμους μεζέδες και πολύ κέφι αλλά και μια γλυκόπικρη γεύση για τα χρόνια που περνάνε και δεν γυρίζουν πίσω. Υπόσχεση όλων να βρεθούμε ξανά στο μέλλον. Ευχαριστούμε την Έλσα, τον Κώστα και τη Νικολέττα που έδωσαν την αφορμή για αυτή τη συνάντηση .


Με σχολικούς χαιρετισμούς

Πέτρος Γ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *