Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ανάπλαση στην ΤΚ Θηριόπετρας

Στην ανάπλαση δημοτικής έκτασης που είχε χρήση παιδικής χαράς στην είσοδο του χωριού και στην φωταγώγηση δημοτικής έκτασης στο χώρο του Υδραγωγείου που χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες ηλεκτροφωτισμού με σκοπό την φωταγώγηση, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση επτά ιστών ηλεκτροφωτισμού ύψους 3 μέτρων με φωτιστικά σώματα οροφής από αλουμίνιο με ηλεκτρονικό λαμπτήρα - LED (Ε27 - 30W), τεσσάρων προβολέων με LED (50W) και πέντε προβολέων με LED (100W). Επιπλέον, θα συντηρηθούν και οκτώ φωτιστικά στην είσοδο του χωριού με την τοποθέτηση σφαιρικών γλόμπων, με βάση και ντουί (Ε27) και ηλεκτρονικό λαμπτήρα LED 10W.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *