Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: Βραβεύτηκε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας από την ΕΚΑΣΚΕΜ για την άνοδο στην Α' κατηγορία ανδρών 2016-17 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το Σάββατο 25/03/17 και ώρα 18:30 στο ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ» πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου, των Μεταλλίων και των Διπλωμάτων της Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ, αγωνιστικής περιόδου 2016 -17:


Στη Πρωταθλήτρια ομάδα ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ απονεμήθηκε Κύπελλο και διπλώματα με χρυσό μετάλλιο στους 12 αθλητές καθώς και στον προπονητή τους.

Στον δεύτερο νικητή ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ απονεμήθηκε δίπλωμα με αργυρό μετάλλιο. Στους 12 αθλητές του Συλλόγου, αργυρά μετάλλια & διπλώματα καθώς και στον προπονητή τους.

Στον τρίτο νικητή ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ απονεμήθηκε δίπλωμα με χάλκινο μετάλλιο. Στους 12 αθλητές του Συλλόγου, χάλκινα μετάλλια & διπλώματα καθώς και στον προπονητή τους.

Την απονομή της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλμωπίας έκανε ο πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας κ. Αποστολίδης Γιώργος.


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2016/17 


Προπονητής: Ουρτζάνης
  
Ρόστερ ομάδας: Μπάτσος, Λιούγκας, Σαρακινλής, Αβρααμ, Καλαϊτζής, Τριανταφύλλου, Παπαγεωργίου, Τσαμτσίδης, Βαρδάρης, Αμπατζιάδης, Εμμανουηλίδης, Γρηγοριάδης, Τσίμας



Δείτε φωτογραφίες της βράβευσης από το ialmopia:







































ialmopia.gr

4 comments:

  1. Θερμα συγχαρητηρια ΠΑΟΚΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντηρήτρια σε όλες τις ομάδες. ΜΠΡΑΒΟ ΙΚΑΡΟΙ!!! Συνεχιστείτε Μεστά Και Δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. ΜΠΡΑΒΟ ΙΚΑΡΟΙ!!! Συνεχίστε Μεστά Και Δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *