Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου στην Αριδαία «Πέφτουν αστέρια» του Δημήτρη Τσολάκη

Μαρία Προκοπίδου: Το βιβλιοπωλειο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην βιβλιοπαρουσίαση ´´ πέφτουν αστέρια ´´ του δικού μας Δημήτρη Τσολακη. Ευχόμαστε με την σειρά μας ,παντα επιτυχίες σε οτι και αν κανεις Δημήτρη . Καλοτάξιδο ....



«ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ», ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

Χαιρετίζω αυτή την πρώτη συγγραφική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου και εύχομαι στον συντοπίτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΛΑΚΗ καλοτάξιδο το νέο του βιβλίο «Πέφτουν Αστέρια». Συγχαρητήρια και στο Βιβλιοπωλείο «Συμβολή» που δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αναδείξουν την προσπάθεια και το ταλέντο τους. Η πρόσκληση του Δημήτρη στην παρουσίαση του βιβλίου του με τιμά ιδιαίτερα και ειδικά το γεγονός ότι με επισκέφθηκε ο ίδιος στο γραφείο μου! Του εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια!
 
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *