Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Στα Λουτρά οι σπουδαστές και οι καθηγητές του τμήματος Συνοδών Βουνού του ΙΕΚ Αριδαίας

Το Τμήμα Συνοδών Βουνού του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά. Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός από τους σπουδαστές, ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Γιώργος Γιόρτσος καθώς επίσης και καθηγητές.

Το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε μετά από παρότρυνση του ίδιου του Δημάρχου προς τον κ. Γιόρτσο, καθώς στόχος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών είναι να εντάξει και αυτή τη δραστηριότητα, δηλαδή την αξιοποίηση των μονοπατιών και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου που έχει η Λουτρόπολη του Δήμου μας σε συνάρτηση με την δυνατότητα των επισκεπτών να γνωρίσουν και αυτή την εμπειρία κατά τη διαμονή τους στην περιοχή μας. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο κ. Γιόρτσος τον Δήμαρχο, οι σπουδαστές από τον ερχόμενο Ιούλιο θα είναι σε θέση να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν ανάλογη αίτηση προς τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, ενώ σπουδαστές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, είδαν τον χώρο ο οποίος θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και πρόκειται για ένα πετρόχτιστο κτίριο μέσα στην καταπράσινη βλάστηση που σήμερα παραμένει ανενεργό. Τέλος, είδαν από κοντά τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, όπου γνώρισαν το Διοικητικό προσωπικό και ξεναγήθηκαν στους χώρους που η σημερινή Διοίκηση τα μετέφερε, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα οικονομικά μεγέθη της Δημοτικής Επιχείρησης.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και τους παρότρυνε να πραγματοποιήσουν κάποια από τα μαθήματά τους στους χώρους της Λουτρόπολης που ενδείκνυνται για το αντικείμενο των σπουδών τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *