Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Δείτε όλο τον αγώνα ΦΟΑ Sons VS ΦΟΑ Dads [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (17/4) ένας διαφορετικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ του παιδικού τμήματος του Φ.Ο. Αριδαίας και των μπαμπάδων τους στο ΔΑΚ Αριδαίας.


Σε ένα κυριολεκτικά οικογενειακό κλίμα με πολύ κέφι και μουσική, παιδιά και μπαμπάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να παρακολουθήσουμε ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Για την ιστορία, νικητές ήταν το παιδικό του ΦΟΑ με 69-63 και τα πειράγματα των παιδιών προς τους μπαμπάδες τους ήταν απολύτως δικαιολογημένα!

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή των ΦΟΑ dads και τον κουμπαρά αγάπης που υπήρχε στο γήπεδο, συνολικά 280 ευρώ, έχουν ήδη παραδοθεί στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας για να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών που έχουν πρόβλημα σίτισης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για αυτό το σκοπό και όσους συνετέλεσαν ώστε να γίνει το μπάσκετ μια μεγάλη γιορτή. Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή του αγώνα Γιώργο Καραμανλή που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, τον Βασίλη Δεμερτζή για τις ηχητικές εγκαταστάσεις, το ζαχαροπλαστεία Εκλαίρ, το ζαχαροπλαστείο Βαδά, το κατάστημα Infotech (Πακαλίδη-Μποτσφάρη), το κατάστημα Grafik (Κουρουκαφόπουλος), το κρεοπωλείο Ασβεστόπουλου και τον Παντελή Λαζαρίδη για τη βοήθειά του στο μπάρμπεκιου και όχι μόνο.




Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!


Δείτε παρακάτω όλο τον αγώνα ΦΟΑ Sons vs ΦΟΑ Dads:






Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση ΕΔΩ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *