Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρωταθλητής A Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ο ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Σύλλογος ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ στον τρίτο αγώνα της Β Φάσης των Play Offs της ΕΚΑΣΚΕΜ, νίκησε με μόλις έναν πόντο (60-59) τον Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ και αναδείχθηκε Πρωταθλητής της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. της Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν το Κύπελλο, Έπαθλα, Μετάλλια και διπλώματα

Στην Πρωταθλήτρια Ομάδα Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ,

Στην δευτεραθλήτρια Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗ ΣΤΕΛΛΙΟ και

Στην ομάδα που κατέλαβε την 3η Θέση Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ από τον Β Αντιπρόεδρο της Ένωση κ. ΓΚΡΕΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Πολυτιμότερος Παίκτης του Τελικού αναδείχθηκε ο Πέτρος Ματζιος του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ και την απονομή του αναμνηστικού έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΛΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αναμνηστικές Πλακέτες δόθηκαν στους δύο Διαιτητές Α1 Εθνικής Κατηγορίας του Τελικού κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ του Σ.Δ.Κ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ του Σ.Δ.Κ. ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, την απονομή των αναμνηστικών έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *