Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Κατασκευή τσιμενταύλακα για την αντιμετώπιση πλημμυρών στη Φιλώτεια

Στην κατασκευή τσιμενταύλακα σε κεντρικό σημείο της Φιλώτειας, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Πρόκειται για ένα έργο που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, καθώς με κάθε κακοκαιρία προκαλούνταν πλημμύρες και καταστροφές σε σπίτια.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος 2015 και το κόστος του ανέρχεται σε 7.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Υλοποιήσαμε άλλο ένα έργο απ’ αυτά που πολλοί θεωρούν “αυτονόητα”. Είναι τα λεγόμενα “αυτονόητα” που δυστυχώς δεν ήταν ποτέ δεδομένα για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής. Για χρόνια ολόκληρα προκαλούνταν σοβαρές ζημιές κάθε φορά που έβρεχε. Εμείς με την παρέμβασή μας δώσαμε λύση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *