Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πολίτες Αλμωπίας - Διαμαρτυρία για το αποχετευτικό δίκτυο της Αριδαίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Και βέβαια το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης μας είναι έργο πρώτης προτεραιότητας και πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει. Μέχρι τότε όμως,έχει ακόμα δρόμο…

Για το φλέγον ζήτημα της σκόνης που μας κατακλύζει και κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες στην ατμόσφαιρα της πόλης μας δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να διαγνώσουμε τις συνέπειες στον οργανισμό μας. Ούτε είμαστε οι ειδικοί για να προσεγγίσουμε το θέμα επιστημονικά.

Όμως ως απλοί πολίτες που υφιστάμεθα άμεσα τις αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό μας, με τα αναπνευστικα προβλήματα, τις αλλεργίες… οφείλουμε να αντιδράσουμε και να διαμαρτυρηθούμε.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάψουμε να είμαστε παθητικοί θεατές και να εκφράσουμε την εντονη δυσαρέσκειά μας διαδηλωνοντας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε, επιτέλους, τους ιθύνοντες να λαβουν τα ενδεδειγμένα μέτρα.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πεμπτη 18 Μαίου , στις 6:30 μμ , ξεκινάμε μπροστα από το Δημαρχειο με μια ιατρική μασκα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *