Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Γ' Εθνική: Τριάρα στον Αλμωπό, πρωταθλητής με... αστερίσκο ο Απόλλων [ΒΙΝΤΕΟ]

Την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για το ματς με την Καρδία περιμένουν στον Απόλλωνα για να πανηγυρίσουν κι επίσημα



Ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε το καθήκον του νικώντας με 3-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και πλέον περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τον αγώνα με την Καρδία, προκειμένου να πανηγυρίσει και επίσημα την άνοδό του στη Stoiximan.gr Football League.


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με κάποια καλή φάση καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς λόγω της βροχόπτωσης και έτσι οι δύο ομάδες χρειαζόντουσαν χρόνο προσαρμογής. Από την αρχή του αγώνα όμως οι «κοκκινόμαυροι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και φαινόταν ότι έψαχναν το γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Απόλλωνα. Στο 23ο λεπτό, ο Κυβελίδης πλάσαρε από πλάγια θέση, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μένιου. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία αυτή την φορά με τον Πόποβιτς, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αλμωπού. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν και αυτοί την παρουσία τους αισθητή στο 29ο λεπτό με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη αλλά ο Καλογεράκης φώναξε «παρών» αποκρούοντας το πλασέ. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους «κοκκινόμαυρους» με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κυβελίδη. Ο Ν’Λουντούλου έκανε τη σέντρα, ωστόσο η κεφαλιά του πρώτου πέρασε άουτ.


Στην επανάληψη, ο Απόλλων μετουσίωσε τις ευκαιρίες σε γκολ. Αρχικά, μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ με τον Πόποβιτς. Ο Κυβελίδης έκανε τη συρτή σέντρα βρίσκοντας με ακρίβεια τον Πόποβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «κοκκινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 63ο λεπτό με τον Συμελίδη που αρχικά έκλεψε τη μπάλα από την άμυνα του Αλμωπού και στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα τον Μένιο. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε με μια εκτέλεση φάουλ η οποία πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Απόλλων έκανε τρία τα τέρματά του. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε ωραία το κόρνερ και ο Βεργώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» ολοκλήρωσαν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πλέον θα περιμένουν την δικαστική απόφαση για το παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας για να στεφθούν και τυπικά πρωταθλητές της Τρίτης Εθνικής, εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Stoiximan.gr Football League.


Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Συμελίδης (70΄ Χασομέρης), Ν'Λουντουλου, Πόποβιτς, Λιόνης, Καλαϊτζίδης (75΄ Φάμπιο), Καλογέρης (84΄ Πετρούσης)


Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ρογγότης, Παπαζούδης, Μπρέγγου (75΄ Ζαλογιάννης), Παπαευθυμίου. Ελευθεριάδης Γ., Αλμπάνης (56΄ Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης Λ., Μουρατίδης


Τυριακίδης: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, δίκαιος πρωταθλητής
 

Ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την ήττα της ομάδας του με 3-0, έδωσε συγχαρητήρια στους «κοκκινόμαυρους» ενώ παράλληλα ευχήθηκε ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά. Διαβάστε και δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του προπονητή του Αλμωπού Αριδαίας:









απο το Metrosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *