Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δείτε τις εκδηλώσεις "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017" του Δήμου Πέλλας

«Φίλες και Φίλοι. 

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., συνεπής στο καλοκαιρινό πολιτιστικό ραντεβού της με τους πολίτες, διοργανώνει και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών αλλά και σε άλλους χώρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας, σημαντικές εκδηλώσεις με συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.
Φυσικά, το ραντεβού μας έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό:

Τη δική σας καλοκαιρινή ψυχαγωγία και διασκέδαση!
Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα καθημερινά μας προβλήματα και ας απολαύσουμε όλοι μαζί τις εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.
Άλλωστε, η Τέχνη και ο Πολιτισμός αποτελούν βασικές επιλογές για την υπέρβαση κάθε κρίσης.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι …»
Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ
Απόστολος Φάκκας

Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *