Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Στην όμορφη καλοκαιρινή γιορτή λήξης του 2ο Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017


Οι μαθητές όλων των τάξεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας συμμετείχαν στην όμορφη καλοκαιρινή γιορτή λήξης που ήταν αφιερωμένη στους μαθητές και μαθήτριες της Έκτης τάξης. Η γιορτή περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορούς από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. Τη γιορτή παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς των μαθητών, ο βουλευτής Πέλλας κ. Σηφάκης Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζηγιαννίδης Γεώργιος.

Στο τέλος της γιορτής τιμήθηκε η ζωγράφος κ. Ευσταθία Σαμιωτάκη Ιωαννίδου για τους ζωγραφικούς πίνακες που προσέφερε στο σχολείο μας αλλά και για την Έκθεση πινάκων ζωγραφικής που παρουσίασε στο χώρο του σχολείου με θέμα την παράδοση του τόπου μας.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του Σχολείου

εύχονται σε όλους τους γονείς και τους μαθητές καλό καλοκαίρι.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *