Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκε χωρίς απαρτία (άτυπα) η γενική συνέλευση της Αναγέννησης

Πραγματοποιήθηκε άτυπα χωρίς την απαραίτητη απαρτία η Γενική συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Για το σκοπό αυτό εντός της άλλης εβδομάδος θα υπάρχει νέα γενική συνέλευση και εκλογές στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Παρότι δεν υπήρχε απαρτία μελών, στην αίθουσα υπήρχαν πάνω απο 60 άτομα , άλλα παρουσία τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστών (πρωτόγνωρο για γενική συνέλευση της ομάδος η παρουσία των παικτών) . αποφασίσθηκε να γίνει μια κουβέντα και ένας διοικητικός απολογισμός, άλλα να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Το μεγάλο αγκάθι στην ομάδα είναι το χρέος του ΤΑΠ που βαραίνει τον ερασιτέχνη και αυτό αυτήν την στιγμή ξεπερνά τις 200000 ποσό που αποτρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης απο άλλο σχήμα.

Με τα λεγόμενα των κ Παμπόρη και Σαββουλίδη που εκπροσώπησαν τον σύλλογο η ομάδα έχει στόχο την άνοδο μια που θα κινηθεί στις απόκτηση 3-4 παικτών, χωρίς όμως να αλλάξει η φιλοσοφία των νεαρών παικτών.

Παρόν ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΠέλλας κ Αντωνίου και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Πέλλας κ. Γυριχίδης



Γ. Χατζηχρήστος | matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *