Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Στον Παναθηναϊκό ο 15 χρονος Εδεσσαίος Γιάννης Γιαννούλτσης!

Στον «νταμπλούχο» Ελλάδας Παναθηναϊκό ανήκει πλέον ο 15 χρονος εδεσσαίος καlaθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλτσης. 
 
Ο ταλαντούχος αθλητής ύψους 1, 98 ύστερα από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς στον Πανεδεσαικό αλλά κυρίως σε εγχώρια και διεθνή καμπ , στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΚΕΜ και της Εθνικής Παίδων όπως και σε ατομικό επίπεδο με ατελείωτες ώρες προπόνησης έφθασε να θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων της ηλικίας του, συμμετέχοντας πρόσφατα και στην τελική φάση του Ενωσιακού πρωταθλήματος στους Μολάους και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους σκάουτερ του «εξάστερου». 
 
Η συμφωνία έκλεισε πρόσφατα στην Αθήνα ενώ ο πολυτάλαντος αθλητής κατάφερε μέσω εξετάσεων να εξασφαλίσει και υποτροφία σε Αμερικάνικο Κολέγιο όταν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. 


Πηγή: anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *