Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» Τα Μυαλά που Κουβαλάς (2015)

ΘΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ


Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:15, στον χώρο του θερινού σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών) του Δήμου Έδεσσας θα προβάλλει την ταινία:


Τα Μυαλά που Κουβαλάς (2015)



Σκηνοθεσία: Pete Docter

Φωνές: Νάντια Κοντογιώργη , Λευτέρης Ελευθερίου, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας

Διάρκεια: 94 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια


Το να μεγαλώνεις είναι ένας ανώμαλος δρόμος, και η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Θα αναγκαστεί να ξεριζωθεί από τη ζωή της σε κεντρο-δυτική πολιτεία, όταν ο πατέρας του βρίσκει νέα δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Ράιλι οδηγείται από τα συναισθήματα της: χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και λύπη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στα Κεντρικά, το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της μικρής και τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα. Καθώς η Ράιλι και τα Συναισθήματα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή του Σαν Φρανσίσκο, στα Κεντρικά γίνεται ένας σάλος. Παρότι η Χαρά, το κύριο συναίσθημα της κοπέλας, προσπαθεί να κρατήσει μια αισιοδοξία, τα υπόλοιπα συναισθήματα παλεύουν να τα φέρουν βόλτα στη νέα πόλη, το νέο σπίτι και το νέο σχολείο.



(ΠΡΟΣΕΧΩΣ: 24,25/7 η ταινία Η Ρόζα της Σμύρνης)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *