Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Υπενθύμιση συμμετοχής εκθετών στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας

Καθώς οι εργασίες και οι προετοιμασίες του Δήμου Σκύδρας για μια ακόμη επιτυχημένη Εμποροπανήγυρη, την τρίτη κατά σειρά, συνεχίζονται με προοδευτικούς, εντατικούς ρυθμούς, παράλληλα, αυξάνεται σημαντικά κι ο αριθμός των επιτηδευματιών που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας που, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί αισίως από την Παρασκευή 25 Αυγούστου, έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στον καθιερωμένο της χώρο επί της νότιας περιφερειακής οδού, της 19ης Μαΐου.

Επισημαίνεται και υπενθυμίζεται, λοιπόν, ότι όσοι επιτηδευματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες ή ως πάροχοι υπηρεσιών στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, προσκαλούνται να καταθέσουν, εγκαίρως, την αντίστοιχη αίτηση, (είναι διαθέσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Σκύδρας www.skydra.gr), και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, αναλόγως με την περίπτωση, στο Δημαρχείο Σκύδρας, έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες.

Αρμόδια στελέχη του Δήμου Σκύδρας για την παροχή πληροφοριών και την παραλαβή των αιτήσεων – δικαιολογητικών είναι:

Ελένη Ευαγγελίδου, τηλ.: 2381351882. Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ.:2381351886, Δημήτρης Πορτοκαλίδης, τηλ.:2381351887, Πετρούλα Κολυμπάρη 2381351881 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ.:2381351802

Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας θα είναι και φέτος το πεδίο της γόνιμης πολιτιστικής, κοινωνικής κι επιχειρηματικής δράσης που θα προσελκύσει τις προτιμήσεις και θ΄αποτελέσει την πρώτη επιλογή πολλών ενδιαφερομένων από την Κεντρική Μακεδονία και ευρύτερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *