Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Γ΄ Εθνική: Υποβιβασμός από την 8η θέση και κάτω στην φετινή - Μέχρι 4 αλλοδαποί και 5 άνω των 33 ετών μπορούν να χρησιμοποιούνται στους αγώνες

Τα αριθμητικά όρια στην χρησιμοποίηση παικτών βάσει ηυλικίας και καταγωγής και το σύνολο των ομάδων που θα υποβιβαστούν φέτος όπως και η πρόβλεψη για μη συμμετοχή άνω των 4 ομάδων από έναν Νομό (π.χ Θεσνίκη που έχει 5 ή 6 με τον Ηρακλή) απότελούν ίσως τα σημαντικότερα και πλέον ουσιώδη σημεία της προκληρυξης του φετινού πρωταθλήματος Γ Εθνικής που κυκλοφόρησε σήμερα.
 
 
Για το ΄'φλέγον" ζήτημα του υποβιβασμού .αρχικά, που απασχολεί τις περισσότερες ομάδες το σχετικό άρθρο δεν αναφέρει ακριβή αριθμό , ωστόσο από την στιγμή που προβλέπονται σαφώς ,άνοδος του χρόνου από τις Ενώσεις 56 ομάδων , άνοδος φέτος από την Γ΄στην Φούτμπωλ Ληγκ 4 και πτώση από αυτή επίσης 4, προκύπτει το προφανές συμπέρασμα ότι για να φθάσουμε στον "μαγικό" αριθμό των 112 του επόμενου πρωταθλήματος (8 ομιλοι των 14) θα πρέπει φέτος να υποβιβαστούν όσες τερματίσουν από την 8η θέση και κάτω σε κάθε όμιλο.

Οσον αφορά τους αριθμητιικούς περιορισμούς επιτρέπεται η χρησιμοποίηση 4 αλλοδαπών παικτών , (χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ) σε κάθε παιγνίδι και 5 άνω των 33 ετών (ετ γεν 1985 και μεγαλύτεροι).

Με τον Εδεσσϊκό και τον Αλμωπό πάντως να μην αντιμετωπίζουν προς το παρόν θέματα με ηλικίες αφού διαθετουν μόλις 2 (Παπουλίδης, Λαφαζανίδης) και 1 (Χρήστου) αντίστοιχα άνω του συγκεκριμένου ορίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *