Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η Οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας σας ευχαριστεί από καρδιάς

Η Οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που για ακόμη μια χρονιά δώσατε Ζωή Κέφι και Παλμό στο Ποντιακό Πανοϋρ του συλλόγου. 
 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τους ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες. Τίποτα δεν είχε υλοποιηθεί βέβαια χωρίς την ψυχή της Λέσχης τα παιδιά μας, τους εθελοντές μας που δείχνουν τόσο έντονο ζήλο και μεράκι για τον σύλλογο και έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση. Μας δώσατε τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τη Λέσχη ψηλά...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!! Να είστε καλά καλό καλοκαίρι με υγεία...!!!! 
 
(Στις παρακάτω φωτογραφίες αναγράφονται τα νούμερα από τους τυχερούς λαχνούς)
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *