Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

B'EKAΣΚΕΜ:Νέος σύλλογος στην Ημαθία,οι Αετοί Βέροιας Κ.Σ

Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην πόλη της Βέροιας!
    Ο Κ.Σ. "ΑΕΤΟΙ" Βέροιας όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι το νέο μέλος του μπάσκετ στον νομό, που ευελπιστεί να παραμείνει για χρόνια στο αθλητικό προσκήνιο και να δώσει παράλληλα τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το άθλημα, να έρθουν στην οικογένεια του.                                                                                                                   








Μοναδικός στόχος είναι η τήρηση του "ευ αγωνίζεσθαι", η εξάσκηση του μυαλού και του σώματος και βεβαίως να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να ξεφύγουν μερικές ώρες από την καθημερινότητα.
Άλλωστε, το να κάνεις πλέον πρωταθλητισμό και να στοχεύεις ψηλά (θεμιτό, αλλά πλέον θέλει και... βαθιές τσέπες) είναι εξαιρετικά δύσκολο, επομένως η δημιουργία ενός νέου αθλητικού συλλόγου αποτελεί πλέον έναν τρόπο να συγκεντρώνεις φίλους, παρέες και φανατικούς του αθλήματος σε έναν χώρο!
Οι Αετοί Βέροιας θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ (και στο νεότευκτο Κύπελλο). με προπονητή και ρόστερ που (ως επί τω πλείστον) έχουν μείνει λιγότερα ή περισσότερα χρόνια μακριά από το μπάσκετ ή με αθλητές που δεν έχουν το χρόνο (λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων) να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Στο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν οι επιχειρηματίες Σίμος Γαβριηλίδης (simparts.gr) και Αντώνης Φωτιάδης (Ανταλλακτικά Φωτιάδης), οι οποίοι θα εκτελούν χρέη προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα, ο αθλητικογράφος Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος κατέχει το πόστο του Γενικού Γραμματέα και τα μέλη Ευφημία Κυριακίδου και Χριστίνα Παπαδοπούλου, που θα συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στη νέα αυτή προσπάθεια.

Αναλυτικά το ΔΣ :

Πρόεδρος : Γαβριηλίδης Συμεών

Αντιπρόεδρος : Φωτιάδης Αντώνιος

Γενικός Γραμματέας : Τσιγγενόπουλος Αργύριος

Μέλη : Κυριακίδου Ευφημία, Παπαδοπούλου Χριστίνα




Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη του Ντάνη (Ιορδάνη) Τυριακίδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Ο 43χρονος (08/09/1973) προπονητής έχει σημαντικές παραστάσεις ως αθλητής αλλά και επί μία πενταετία ως προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, ομάδας της γενέτειρας του.
Αγωνιζόμενος στην καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του τους Αετούς, που κάνουν το παρθενικό τους ταξίδι τη φετινή σεζόν.
Έχει διατελέσει επί μία 10ετία παίκτης του Φίλιππου Βέροιας (η πρώτη του θητεία για δύο χρόνια από το 1991 έως το 1993, με παρουσία στη Β Εθνική) αλλά και σε Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ΓΕ Βέροιας, ΓΑΣ Έδεσσας, Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και μέχρι πρότινος στον ΑΟΚ Βέροιας.

Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ο Κωστής Γαβριηλίδης, προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών.
Με τις σημαντικές γνώσεις του λόγω της φοίτησης στο Τμήμα Sports Science με ειδικότητα στο μπάσκετ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα σχεδιάσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τέλος, μετά και την άτυπη συγκέντρωση της διοίκησης με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες (Τετάρτη 23/8), θα ανακοινωθεί και το πλήρες ρόστερ που θα λάβει μέρος τόσο στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ όσο και στη Β Κατηγορία.

















                                          

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *