Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Εδεσσαίκός: Πρώτα η αξιόλογηση του υπάρχοντος υλικού στα φιλικά και ύστερα οι επιπλέον μεταγραφές

 28 παίκτες αριθμεί ήδη το "ρόστερ' του φετινού Εδεσσαϊκού μετά τις 20 ανανεώσεις και τις 8 μεταγραφές και είναι εύλογο να έχει "παγώσει" προς το παρόν τουλάχιστον, η μεταγραφολογία στις τάξεις της ομάδας όταν ο νέος προπονητής Ηλίας Σαπάνης καλείται να αξιολογήσει στα επερχόμενα φιλικά προετοιμασίας και με αφετηρία το Σαββατιάτικο εναντίον της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά , ένα πλούσιο υλικό ,,,2,5 ενδεκάδων, το οποίο μάλιστα δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου , μη έχοντας παραστάσεις από το ποδόσφαιρο της Πέλλας , τα τελευταία χρόνια .

Ο Πενταλοφίτης κόουτς μάλιστα έχει να δοκιμάσει πολυάριθμα σχήματα και πολλούς συνδυασμούς παικτών και στις τρεις γραμμές , αφού με εξαίρεση την θέση αριστερού οπισθοφύλακα , όπου λείπει μια "ρεζέρβα" του Κιόρτση σε όλες τις υπόλοιπες υπάρχουν 2 και 3 εναλλακτικές επιλογές για 'ολα τα ...γούστα .

Στην μεσαία γραμμή ειδικότερα παρατηρείται ..συνωστισμός με τους Παπαγεωργίου, Κούμπους, Μπάρμπα, Προύντση, Ιωσηφίδη , Καράμπελα , Μεταξά ,Μπουράκη , ενώ υπάρχουν επίσης ο τραυματίας Πούπης και εναλλακτικά ο Ρέτζια , αν δεν παίζει ως εξτρέμ.
 
Επιθετικά εξάλλου υπάρχουν Παπαστεργίου , Λαφαζανίδης , Κατσαμακτσης για τον άξονα. Ρέτζια , Καρακάσογλου και εναλλακτικά ο Καράμπελας για τα αριστερά , Ταουσιάνης, Κάρτζιος για τα δεξιά όπως και οι νεαροί Σφέτκος, Βλαδοβίτης.
 
Στην άμυνα τέλος ο σχετικός "πονοκέφαλος" του Σαπάνη είναι ίσως πιο... ελαφρύς
καθώς Παπουλίδης , Κιόρτσης έχουν το προβάδισμα για τα άκρα και ο Φωτιάς για την μια θέση των στόπερ .

Αφού λοιπόν σχηματίσει μια πρώτη "εικόνα" για τις ικανότητες και την επάρκεια του παραπάνω υλικού σε όλες τις γραμμές και θέσεις , στην συνέχεια λογικά θα επιστρέψουν στο τραπέζι τα μεταγραφικά και μόνο εάν διαπιστωθούν κενά που θα απαιτούν άμεση κάλυψη.
 
 
 
απο το  anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *