Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλικός αγώνας: Αλμωπός – ΦΑΣ Νάουσα 1-1

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου Αλμωπός και ΦΑΣ Νάουσα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα έστω και αν υπήρχε ισορροπία όσον αφορά την υπεροχή.Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές δεν άφησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. 
 
Με το καλημέρα άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον νεαρό Λάζαρο Ελευθεριάδη στο 2′ να γράφει το 1-0 για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 33′ με τον Κωτσόπουλο να γράφει το 1-1. Αρίστευσαν ο διαιτητής Σπύρος Ατζαμιδάκης και βοηθοί του οι Θεόφιλος Μιχαηλίδης-Γιώργος Λαμπρίδης. 
 
Οι συνθέσεις: Αλμωπός: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Πετρώφ, Πολύζος,Γ.Ελευθεριάδης,Λ.Ελευθεριάδης, Μεντί, Ιορδανίδης, Μεντής. Αγωνίστηκαν και οι Μούλας, Αναστασιάδης,Μιχαηλίδης, Πετρίδης,Χαρίσης, Μποζίνης,Τσόλκας,Στογιαννίδης. 
 
ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης,Ζούρκος,Τούφας,Περηφανόπουλος, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρατίδης, Ντινόπουλος, Νίκου, Χατζόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Τόσιος, Καψάλης,Μαντώς,Νομικός,Μποβάκης,Παναγιωτίδης,Ράδης,Δήμτσας,Μιντελασβίλι.



Επιμέλεια : Γιώργος Μπίνος | pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *