Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ: ΦΟ Αριδαίας - Ζαφειράκης Νάουσας 67-48 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Εύκολη υπόθεση ήταν η νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ για τον Γ’ όμιλο.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησαν μια καλή διαφορά από την αρχή κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 25-10. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο καθώς ο κόουτς του ΦΟΑ δοκίμασε διάφορα σχήματα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες, με σκορ ημιχρόνου 40-29.

Ο πλουραλισμός στην επίθεση και η σφικτή άμυνα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των γηπεδούχων στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο τελείωσε 56-38 αλλά στα μέσα του η διαφορά άγγιξε τους 30 πόντους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία για το τελικό 67-48. Την Κυριακή (24/9) στις 18:00 το επόμενο παιχνίδι για τον ΦΟΑ και πάλι στο ΔΑΚ Αριδαίας με αντίπαλους τους Αετούς Βέροιας.

Δεκάλεπτα: (25-10), (40-29), (56-38), (67-48).

ΦΟΑ (Βάτσης): Αβραμίδης 12 (4τρ), Καρνάβας 10, Μακρόπουλος 7 (1τρ), Τοπαλίδης 8,Στρέπκος 10 (2τρ), Τριανταφύλλου 2, Μπεγλόπουλος 6, Προκοπίδης 9, Μπάτσος 3, Αμανίδης, Κανονίδης, Τόπκας, Ζέρζης.
 
 
 











απο το pellaspots.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *