Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεργασία Χατζηνικολάου - Κυζερίδης

Μια ακομη σπουδαια συνεργασια πετυχε ο ακουραστος και δραστηριος ατζεντης Αχιλλεας Χατζηνικολαου που απο την Παρασκευη βρισκεται στην Γερμανια καλεσμενος απο την Διοικηση της ομαδος 1 FC Mönchengladbach στην οποια προσφατα μεταγραφηκε ο νεαρος Χαλκιδικιωτης παικτης τον οποιο αντιπροσωπευει Αβρααμ Κουλπαλιδης. 
 
Ο νεαρος παικτης που στην Ελλαδα οφειλουμε να πουμε οτι αδικηθηκε ,αγωνιστηκε στην Ολλαωδια για 2 χρονια και φετος μεταγραφηκε στην γερμανικη 1 FC Mönchengladbach φυσικα με την συμβολη του μανατζερ του Αχιλλεα ο οποιος ειναι παντα διπλα του.Σπουδαια επιτυχια θεωρειται η επικειμενη συνεργασια με τον πρωην ασσο του ΑΡΗ και της Εθνικης Νικο Κυζεριδη με τον οποιο συναντηθηκαν και συμφωνησαν να αναλαβει την ενδυναμωση του νεαρου παικτη με ατομικες προπονησεις.Εξαλλου ο γνωστος μανατζερ διατηρει φιλια χρονων με τον Νικο Κυζεριδη ο οποιος πλεον βοηθαει παικτες διαφορων ηλικιων στο Dyseldof.
 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *