Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Επαναλειτουργία της Σχολής Γονέων Δήμου Σκύδρας

Μετά τη διακοπή του Αυγούστου, τίθεται ξανά σε λειτουργία, όπως είχε προαναγγελθεί, η Σχολή Γονέων Δήμου Σκύδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκοπός της Σχολής Γονέων είναι η ενίσχυση της ενημέρωσης, της ανταλλαγής εμπειριών, βιωμάτων και η υποστήριξη των γονέων προκειμένου να προετοιμαστούν και ν΄ανταποκριθούν με τον καταλληλότερο και τον ιδανικότερο τρόπο, στο βαθμό του εφικτού, στους τομείς της διαπαιδαγώγησης και της διάπλασης των παιδιών τους στις σημερινές κρίσιμες συνθήκες.
Με βάση το πρόγραμμα θ΄αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες:

*Μαθησιακές δυσκολίες
*Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
*Διαχείριση άγχους
*Διαχείριση του θρήνου
*Διαζύγιο γονέων
*Συναισθηματική διαχείριση γέννησης των παιδιών

Τα μαθήματα ξεκινούν από την Τετάρτη 13/9/2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, κατά τις ώρες 10:30΄έως 12:00΄ και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αρκεί οι γονείς να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του συνόλου ή μέρους των θεματικών ενοτήτων ανάλογα με την επιθυμία και την προτίμηση των ενδιαφερομένων.

Υπεύθυνη της Σχολής Γονέων κι αρμόδια για πληροφορίες είναι η ψυχολόγος Αναστασία Φωτιάδου, τηλ/νο επικοινωνίας 2381351891και για την παραλαβή των αιτήσεων, καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος, η Παρασκευή Κεραμιτζή στο ίδιο τηλέφωνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *