Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι αυτά οφείλονται σε βλάβες που προκλήθηκαν στον στόλο των απορριμματοφόρων, οι οποίες δημιούργησαν δυσλειτουργίες στο πρόγραμμα αποκομιδής.

Από την πρώτη στιγμή, ενεργήσαμε άμεσα και τις επόμενες μέρες τα συγκεκριμένα προβλήματα θα έχουν αποκατασταθεί. Γι’ αυτό, ζητούμε την κατανόηση και κυρίως τη συνεργασία των συμπολιτών μας, οι οποίοι καλό θα είναι όταν παρατηρούν τέτοια φαινόμενα να περιορίζουν την ρίψη σκουπιδιών μέχρι τη στιγμή που θα περάσουν τα οχήματα του Δήμου.

Όπως γνωρίζετε, ο στόλος μας είναι παλαιωμένος, με αποτέλεσμα να υφίσταται συχνά βλάβες και οι συντηρήσεις να κοστίζουν πολλά χρήματα. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε στα σχέδιά μας την ανανέωση αυτού του στόλου και αυτό θα επιτευχθεί με την χρηστή διαχείριση των οικονομικών μας, τον σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, καθώς επίσης και με την εξασφάλιση κάθε διαθέσιμου πόρου.



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *