Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη τμήματος Στίβου ΦΟ Αριδαίας

Το τμήμα Στίβου του συλλόγου μας, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 5 Σεπτεμβρίου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 16:00-17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.
Το έντονο ενδιαφέρον των παιδιών κάθε ηλικίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί.
Οι προπονήσεις των τμημάτων κατά κύριο λόγο θα γίνονται στο ανοικτό γήπεδο Αριδαίας και στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, για την νέα περίοδο ανέθεσε την ευθύνη της αγωνιστικής λειτουργίας του τμήματος, στη γυμνάστρια-προπονήτρια Μόσχου Βασιλική.
Υπεύθυνος τμήματος: Τσακίρης Πέτρος
Πληροφορίες: 6977370572 (Βάσω Μόσχου)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *