Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ στα πλαίσια του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδριου

Στους Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο που διοργάνωσε Ελληνική Δασολογική Εταιρεία.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος υποδέχτηκε τους συνέδρους στα Λουτρά Πόζαρ, όπου αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχουμε όλοι μας να προστατεύσουμε τα δάση μας, τα οποία χαρακτήρισε πηγή ζωής.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος τους ξενάγησε στην πανέμορφη Λουτρόπολή μας, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές μας. Είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις λουτροθεραπείας και ενημερώθηκαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού νερού. Επίσης, έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του υδροηλεκτρικού, όπου υπήρξε εκτενής ενημέρωση για την λειτουργία του.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, αυτή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή μας και γι’ αυτό τους ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την επίσκεψη.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, όπου δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν όλοι το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Το Πόζαρ» και να γευτούν τα τοπικά μας εδέσματα, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις καθώς ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας αιφνιδίασε ευχάριστα τον Δήμαρχο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την εκδήλωση η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ρώσσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *