Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Την άλλη Παρασκευή 20/10 η πληρωμή του 8% ή 9% από τον ΕΛΓΑ

Γιάννης Σηφάκης : Με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασκευή 20/10 θα πληρωθεί το 8% ή 9% των αποζημιώσεων του 2016. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου 11% ή 12% θα γίνει τον Νοέμβριο.

Ξέχασαν στην ΝΔ (που ψάχνουν ευκαιρία να πουν κάτι) ότι η επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2013 και του 2014 έγιναν από την σημερινή κυβέρνηση;

Η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ του 8% ή 9% του υπολοίπου των αποζημιώσεων του 2016 ( που ήταν να πληρωθεί σήμερα) θα γίνει στην τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασεκυή 20/10/2017.
Η τελική αποπληρωμή ( το 11% ή 12%) μέσα στον Νοέμβριο.
Η πληρωμή του πρώτου ποσού με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ της άλλης Παρασκευής προφανώς δεν δικαιολογεί επιθέσεις ΝΔτών που έχουν χάσει κάθε ψυχραιμία ( όπως και ο αρχηγός τους) και ψάχνουν κάθε μικρή ευκαιρία για να πουν κάτι.
Όσο για την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2015 ( που προγραμματίζεται η πληρωμή του) μήπως θυμούνται ότι η σημερινή κυβέρνηση πλήρωσε την επιστροφή πετρελαίου του 2013 και του 2014 ή έπαθαν ξαφνικά αμνησία;

1 comments:

  1. Ασ βοηθήσουμε όλοι μαζί να κατασκευαστεί η καινούργια παιδική χαρά στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *