Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Δημήτρης Μπουράκης : Η "έσχατη λύση" του Σαπάνη στην θέση του επιτελικού που έμελλε να γίνει ο ήρωας της νίκης του Εδεσαϊκού στην Αλεξάνδρεια...

Οταν ο Δημήτρης Μπουράκης άφηνε το καλοκαίρι τον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας και αποφάσιζε στα 24 του χρόνια να δοκιμάσει την τύχη του στον Εδεσσαϊκό και την Γ΄Εθνική οι γνώστες του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ήξεραν ότι ερχόταν στου '"πράσινους'' ένας κλασικός επιτελικός μέσος και μάλιστα ύστερα από μια εντυπωσιακή σεζόν όπου είχε αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της Α1.

Ο ΗλίαςΣαπάνης ωστόσο δεν έδειξε να εκτιμά στην διάρκεια της προετοιμασίας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του παίκτη ,μολονότι με το ξεκίνημα κιόλας απώλεσε λόγω σοβαρού τραυμ.ατισμού την "Νο 1" επιλογή του στην συγκεκριμένη θέση που δεν ήταν άλλος από τον Μεταξά

Γενικότερα ο τεχνικός του Εδεσσαίκού χρησιμοποίησε τον Μπουράκη για μικρά χρονικά διαστήματα στα δυνατά φιλικά παιγνίδια του καλοκαιριού και κατά κανόνα όχι στην φυσική του θέση, προτιμώντας άλλες λύσεις εκεί ,όπως του Ταουσιάνη ,κυρίως, αλλά και των Ρέτζια, Καράμπελα , Σκαθαρούδη ,σπανιότερα.

Για την ακρίβεια λοιπόν η τοποθέτησή του Μπουράκη ως επιτελικού την Κυριακή στην Αλεξάνδρεια δεν ήταν ...έμπνευση, αλλά περισσότερο μια ''έσχατη λύση" δεδομένης της προώθησης του Ταουσιάνη στην κορυφή της επίθεσης ,αλλά και της απουσίας του Σκαθαρούδη που μετατόπισε στα δεξιά τον Ρέτζια.

Μια "τέτοια" λύση όμως που έμελλε να αποδειχθεί ...σοφή επιλογή αφού ο 24 χρονος από την Πέλλα με την ικανότητά του να κάνει μεγάλες και ταχύτατες διαδρομές στο ανοιχτό γήπεδο με και χωρίς μπάλλα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο σε μια από τις αντεπιθέσεις της ομάδας και με την δεινότητα των ...16 περυσινών τερμάτων στην Α1 δεν αστόχησε από το ύψος του πέναλτυ , γραφοντας έτσι την ..ιστορία της πρώτης νίκης του Εδεσσαίκού στην Γ Εθνική ,ύστερα από 18 περίπου χρόνια.

Και κάνοντας ταυτόχρονα τον Σαπάνη να αναθεωρήσει μάλλον την αρχική εκτίμηση των αγωνιστικών ικανοτήτων του παίκτη και της θέσης που του ταιριάζει μέσα στον σχηματισμό της ομάδας...
 
 
ΑΠΟ ΤΟ anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *