Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις ΤΚ Κωνσταντίας και Μηλιάς

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας που περιλαμβάνει τμήματα στις Τ.Κ. Κωνσταντίας και Μηλιάς.

Πρόκειται για ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των αγροτών, συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων για την Κωνσταντία και 2 χιλιομέτρων για τη Μηλιά και πλάτους 4,5 μέτρων, ενώ θα υπάρχουν ερείσματα 0,5 μέτρου σε κάθε πλευρά.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος βρέθηκε στο αγρόκτημα της Κωνσταντίας και συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Καβάκια» μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών. Ανάλογες εργασίες έχουν υλοποιηθεί και στο αγρόκτημα της Μηλιάς, όπου υπάρχει εξίσου εποικοδομητική συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Καρφιτσόπουλο.

Το έργο εξασφαλίστηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα γι’ αυτές τις σημαντικές παρεμβάσεις.

2 comments:

  1. Αγαπη ελπίδα σεβασμό στα μικρά παιδιά προσπαθούμε όλοι μαζί να γίνει στην Αλμωπία η καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπάμε τα παιδάκια και προσπαθούμε να κατασκευαστεί η καινούργια παιδική χαρά στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *