Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Γ' Εθνική: Ηρακλής - Αλμωπός σήμερα - Εκδρομή στο Καυτατζόγλειο οργανώνουν οι φίλοι του Αλμωπού!

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 18/10 στις 16:00 και o Αλμωπός θα ταξιδέψει ως πρωτοπόρος στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο του τρίποντο απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων Ημαθίας.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη θύρα 1, στην είσοδο της οποίας θα προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα.


Όσοι φίλοι του ΑΛΜΩΠΟΥ ταξιδέψουν αύριο στο καυτατζόγλειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδος μας εναντίων του ΗΡΑΚΛΗ να γνωρίζουν ότι θα ανοίξει η ΘΥΡΑ1 των φιλοξενουμένων όπου και θα δώσουμε ραντέβου έξω απο το στάδιο και θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισητήρια του αγώνα απο την ΘΥΡΑ1.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ , ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , ΑΛΜΩΠΑΡΑ!!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *