Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αλμωπός: Μεγάλη κλάση ο Κριστιάνο Μεντί, πήρε την ομάδα στις πλάτες του - στην αντεπίθεση και την ανατροπή με την Νάουσα!

Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές αποκτώνται και πληρώνονται (ακριβά ενίοτε...) για να κάνουν την διαφορά στις ομάδες και κυρίως για να βγαίνουν μπροστά στις δύσκολες στιγμές των αγώνων και στην περίπτωση του Κριστιανο Μεντί ο Αλμωπός φαίνεται πως έχει πετύχει ..διάνα έναν ....τέτοιο παίκτη.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός χωρίς να υποτιμάται η συνεισφορά των υπολοίπων ήταν εκείνος που πήρε "από το χέρι" τον Αλμωπό την Κυριακή αμέσως μετά το αρχικό σοκ του 0-1 της Νάουσας και τον βοήθησε να "σταθεί όρθιος''.

Ο έγχρωμος κυνηγός βρισκόταν ...παντού στο διάστημα της αντίδρασης του Αλμωπού, συμμετέχοντας δημιουργικά και εκτελεστικά σε όλες τις φάσεις και σημειώνοντας τελικά ο ίδιος το γκολ της γρήγορης ισοφάρισης που έδιωξε το άγχος και άνοιξε τον δρόμο της τελικής επικράτησης
Πρόκειται εμφανώς για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή ανώτερου επιπέδου από την ελληνική Γ΄Εθνική , με ικανότητα να κάνει πολλές δουλειές μαζί στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και αν ο Αλμωπός μπορέσει να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο φέτος θα έχει εγγυημένα θεαματικά αποτελέσματα σε όλη την διάρκεια της σεζόν.



απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *