Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: «Λύγισε» από τις απουσίες ο ΦΟΑ και ηττήθηκε στην Αλεξάνδρεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τα πρώτα λεπτά όταν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μπαίνοντας πιο δυνατά στο παιχνίδι, η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ, την οποία δεν έχασε μέχρι το τέλος.


Οι παίκτες του ΓΑΣ υπό τις οδηγίες του Τάσου Παπαγερίδη κράτησαν σταθερά το προβάδισμα με διαφορές έως 14 πόντους, με την ομάδα του Παναγιώτη Βάτση να επιχειρεί στα τελευταία λεπτά να διεκδικήσει τη νίκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σίγουρα ήταν μία σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους που με τη δεδομένη δυναμική της Αριδαίας, φάνταζε εκτός προγράμματος. Μία νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Από την άλλη, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι ο ΦΟ Αριδαίας αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, τη θέση των οποίων πήραν παίκτες της παιδικής ομάδας.

Διαιτητές οι κκ. Παπαδόπουλος-Ντόγκας.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 41-30 (ημ), 63-51, 80-71.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Ρουσόπουλος, Σιτσάνης 7(2), Πουρλιοτόπουλος 11, Γιοβανόπουλος 17(1), Παντοφλίδης 11(1), Παπαγερίδης 7(1), Μουλγκέτσι, Καρκάρας 21, Πρόιος, Καραγιάννης 6.


Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:







ΑΠΟ ΤΟ EMBOLOS.GR

1 comments:

  1. Ναι,οι απουσίες.. παίζουν μπάσκετ οι δεινόσαυροι! 30+ μ.ο. ηλικίας για ομάδα. Δώστε χώρο στους νέους ρε , έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *