Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Καρασμάνης: «Δώστε ξεκάθαρη απάντηση για τον άδικο αποκλεισμό του Δήμου Αλμωπίας από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Πάνο Σκουρλέτη


Με την υπ’ αριθ. 8180/22-08-2017 ερώτησή μου σας επεσήμανα την κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος του Δήμου Αλμωπίας με τον αποκλεισμό του από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους της χώρας, βάσει σχετικής σας απόφασης ( υπ’ αριθ. 26847/7-8-2017 ).

Χαρακτηριστικά σας ανέφερα όλους τους λόγους, παραθέτοντας συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα, σύμφωνα με τους οποίους γίνονταν σαφές ότι ο Δήμος Αλμωπίας κακώς εξαιρέθηκε από την παραπάνω απόφαση χρηματοδότησης, αφού πληρούσε και με το παραπάνω το πνεύμα αλλά και τον τύπο όλων των κριτηρίων που αυτή έθετε ( γεωμορφολογικά και δημογραφικά χαρακτηριστικά ).

Κατόπιν τούτων και

Επειδή στην απάντηση που δώσατε ( υπ’ αριθ. 1536/6-10-2017 ) περιορίζεσθε ν’ αναφερθείτε στα ήδη γνωστά από πριν κριτήρια της συγκεκριμένης χρηματοδότησης, αλλά και στο συνολικό αριθμό των Δήμων που ωφελήθηκαν, χωρίς ουσιαστικά να παίρνετε σαφή θέση για το τι σκοπεύετε να πράξετε με το Δήμο Αλμωπίας.

Επειδή ακόμη, στην παραπάνω αυτή απάντησή σας, επί της ουσίας δεν αμφισβητείτε το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας πληροί όλες τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης απόφασης χρηματοδότησης.

Σας ερωτώ εκ νέου κύριε Υπουργέ,

Θα επανορθώσετε την αδικία συμπεριλαμβάνοντας και το Δήμο Αλμωπίας στους υπό χρηματοδότηση Δήμους της χώρας;


Ο Ερωτών

Γιώργος Καρασμάνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *