Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Γ' Εθνική: Αλμωπός Αριδαίας - Κιλκισιακός 0-3 - Η Βαθμολογία του ομίλου

Το πρώτο του τρίποντο εκτός έδρας, πανηγύρισε ο Κιλκισιακός που επικράτησε με 3-0 του Αλμωπού στην Αριδαία, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Στις νίκες έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε, ο Κιλκισιακός που πέτυχε, την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του. Το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη άνοιξε το σκορ στο 14΄ με σουτ του Λογγινίδη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι γηπεδούχοι, πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί, στην φάση του 23΄ ο Κολιοφούκας όμως απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το 0-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 63΄ ο Καθάριος με πλασέ, έκανε το 0-2.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί, που είχαν τον έλεγχο του αγώνα δίχως να απειληθούν από την ομάδα της Πέλλας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον αποτέλεσμα, ο Παπαδημητρίου στο 81΄ με ατομική ενέργεια, έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουρτζόπουλος (80' Μιχαηλίδης), Πετρόφ, Δ. Ελευθεριάδης, Χαρίσης, Α. Ελευθεριάδης, Πολύζος (65' Γκάζι), Μουλάς, Μεντής, Θόρια (70' Αναστασιάδης), Παπαγεωργίου (51' Τσόλκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Νικολαΐδης, Δρόσος, Πολύζος, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας (72' Πιπερτζής), Λογγινίδης (70' Κουραλίδης), Παπαδημητρίου (89' Αναστασιάδης), Μοσχάκης, Καρασίμος (60' Καθάριος).

Νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, επέστρεψε στα τρίποντα η Νάουσα

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ξεχωρίζουν, η εντός έδρας νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (1-0 τον ΑΟ Καρδίας), αλλά και η επιστροφή της Νάουσας στις νίκες (1-0 την ΑΕ Καρίτσας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

2ος όμιλος

14η αγωνιστική
Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός 0-2
Αλμωπός Αριδαίας – Κιλκισιακός 0-3
ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου 1-1
Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-0
Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός 1-2
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας 1-0
Νάουσα – ΑΕ Καρίτσας 1-0

Ρεπό: Πιερικός

Επόμενη Αγωνιστική (13/12)
Αγροτικός Αστέρας – Νάουσα
ΑΕ Καρίτσας – Καμπανιακός
ΑΟ Καρδίας – Αλμωπός Αριδαίας
Εδεσσαϊκός – Ηρακλής
Κιλκισιακός – Πιερικός
Μακεδονικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΑΠΕ Λαγκαδά


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ






απο το sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *