Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Γ' Εθνική: Αποχωρούν Κατσαμακτσής και Καρακάσογλου από τον Εδεσσαϊκό

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται με τον ερχομό του Γενάρη η αποχώρηση από τον Εδεσσαϊκό του Κώστα Καρακάσογλου και του Κυριάκου Κατσαμακτσή.


Ο πρώτος ύστερα από 1.5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε και να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση , με συνέπεια να μην καταγράψει ούτε μια συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος με τα "πράσινα".

Ο δεύτερος ήρθε το καλοκαίρι στον Εδεσσαϊκό ως το κορυφαίο επιθετικό ταλέντο της περυσινής Α1 , αλλά είχε ένα τραυματισμό στο ξεκίνημα που τον άφησε πίσω ενώ έχασε πολύτιμο χρόνο και λόγω της μη έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης του προβλήματος του . Είχε ζητήσει από τον Οκτώβριο πάντως να επιστρέψει στον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας για να βρει χρόνο συμμετοχής.





απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *