Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Γ' Εθνική: Σοκ στον Εδεσσαϊκό, χάνει Ηρακλή και Λαγκαδά ο Κιόρτσης λόγω τραυματισμού

"Πύρρειος"αποδείχθηκε η Σαββατιάτικη νίκη του Εδεσσαϊκού στην Χαλάστρα για τον Αγγελο Κιόρτση αφού σε μια ανύποπτη φάση στα τελευταία λεπτά υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό σε σύγκρουσή του με αντίπαλο και θα χάσει έτσι σίγουρα το αυριανό παιγνίδι με τον Ηρακλή και πιθανότατα και το επόμενο στον Λαγκαδά που θα είναι το τελευταίο για το 2017.

Ο 21 χρονος αριστερός μπακ στάθηκε για δεύτερη φορά φέτος άτυχος σε εκτός έδρας νικηφόρο παιγνίδι καθώς είχε τραυματιστεί και στην Αλεξάνδρεια την 2η αγωνιστική , χάνοντας στην συνέχεια 3-4 παιγνίδια μέχρι να επανέλθει.

Στα 2-3 τελευταία παιγνίδια μάλιστα ήταν πολύ φορμαρισμένος και ειδικά στον Λαγκαδά μαζί με τον Καράμπελα συνεργάστηκαν ιδανικά στο α΄μέρος προκαλώντας συνεχή ρήγματα από την αριστερή πλευρά στην άμυνα του Καμπανιακού.

Το δυστύχημα για τον Σαπάνη εξάλλου είναι ότι χάνει τον Κιόρτση ενόψει δύο κρίσιμων συνεχόμενων αγώνων ,σε μια περίοδο όπου έχει περιθωριοποιήσει ουσιαστικά τον αναπληρωματικό του αριστερό οπισθοφύλακα Τζατζανά , αφήνοντας τον επί 3 διαδοχικά παιγνίδια εκτός αποστολής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *